maanantai 29. helmikuuta 2016

THIS AND THAT

Tässä tulisi tosi sekalainen kooste kuvia, jotka ovat tallentuneet kameraan viimeaikoina. Vasta kuvia lisätessä postaukseen, tajusin että nämä kaikki ovatkin pieniä hankintoja joko kotiin tai itselle. Eli tästä taitaa nyt tulla perinteinen ostosten esittely postaus. Näköjään aika H&M painotteisia ostoksia, johtuen varmaan siitä, että tein pienen tilauksen nettikauppaan taannoin! 

Kaksi ylimmäistä tyynyä ovat uusia H&M Homesta, samettia, graafista kuviota sekä pellavaa

Pieniä lisäyksiä meikkipussiin, H&M eyeliner, puuterisivellin ja Lorealin Nude Magique Cushion, joka on ollut kiireisien aamujen pelastaja!
Lisää laadukkaita pyyhkeitä on kaivattu ja nämä ihanat Finnlaysonin Elefantti klassikko pyyhkeet löytyy nyt meidän kaapista.
Tämä yksilö on myöskin H&M. Omistan todella vähän laukkuja ja nyt kun pienempää mallia oleva on hankittu, seuraavaksi sitten etsiskelen jotain sopivaa ja käytännöllistä ihan arkikäyttöön!

Tukholman tuliainen itselleni Ruotsin laivalta. Suurin osa vs tuotteista ovat mielestäni liian imeliä, mutta kyllä sieltä joku ihana tuoksu aina löytyy ja tällä kertaa mukaan lähti total attraction vartalovoide.

Nämä H&M pitsiliivit ovat niin mukavat ja kauniit, että täytyi hankkia ihan molemmissa väreissä.

Sellaisia hankintoja tällä kertaa, mukavaa maanantaita tyypit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti