torstai 25. helmikuuta 2016

AARTEITA





Olen ehkä vähän tykästynyt Arabian astioihin! Iittalan astiasarjat ovat aina olleet enemmän mieleeni, mutta pikkuhiljaa olen lämmennyt myös Arabialle. Varsinkin uudet Arabia 24h juhlavuosi lautaset ovat aivan ihania.

Kuvissa kuitenkin näkyy paljon vanhempaa tuotantoa Arabialta, jotka siirtyivät mummin astiakaapista nyt minulle! Kyseessä on siis Fructus sarjan iso hedelmälautanen ja vähän samaa sävyä oleva kippo, Arabiaa sekin. Iso lautanen on toistaiseksi toiminut nimensä mukaisesti hedelmälautasena, mutta pieni kippo on viellä vailla virkaa...

Kolmas mummilta saatu astialöytö on mortteli, jota olinkin kaipaillut jo jonkun aikaa. Se on vieläpä juuri sellainen kuin olin haaveillutkin, musta ja marmorinen. 

Suvussa kulkevat aarteet ovat kyllä mielestäni kiva ja persoonallinen lisä sisustukseen vai mitä mieltä olette? 


2 kommenttia:

  1. Eikä kuin ihania ja tummansinisiä vielä! Se purkki voisi toimia hyvin valkosipulin tai sipuleiden säilytyksessä ;)Ja mää en kestä tuo mortteli on niin kiva! Pitääpä lähteä penkomaan äidin ja mummun kaappeja kun pääsen koti kotiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, nää sinisen sävyt vaan toimii! Ja hyvä idea, pitää kokeilla ;) Mortteli on kyllä kiva <3 Kannattaa ehdottomasti tsekata vanhemman sukupolven astiavarastot sun muut, niistä voi löytyy vaikka mitä!!

      Poista