keskiviikko 17. helmikuuta 2016

STOCKHOLM

Täällä on viimeaikoina vallinnut syvä hiljaisuus, mutta nyt olen taas täällä monen kuvan kera! Viime viikolla tosiaan oltiin luokkakavereiden kanssa Tukholman design viikoilla ja reissusta on vihdoin kotiuduttu. Matka oli tosi onnistunut ja siitä seuraavaksi sekalaisia kuvia. Messuilta luvassa postausta sitten erikseen. 
Laivan buffettia oli odotettu ja se osottautuikin koko rahan arvoiseksi ruokailuksi. Etenkin tuo jälkkäripöytä oli mieleinen...

Ensimmäisenä iltana messujen jälkeen päädyimme illalliselle VapianoonToinen päivä pyhitettiin pelkästään shoppailulle. Huonon sään takia, suunnattiin isoon kauppakeskukseen koko päiväksi. Kauppoja kierrellessä ja ihastellessa taisi kuitenkin iskeä tavaranpaljous ähky, kun mitään ei parin meikkihankinnan lisäksi löytynyt.


Pääsin käymään ensimmäistä kertaa Joe & the Juice kahvilassa ja ihastuin tähän kovasti. Ihan kahteen kertaan tuli käytyä, niin hyviä ja raikkaita mehuja!

Hotellin aamupala oli myös aika bueno...
Vielä viimeisen päivän kiertelyä kaupungissa ihanassa auringonpaisteessa. Tähän oli mukava päättää matka ja palata takaisin kotiin!

2 kommenttia:

  1. Kiitos muru matkaseurasta, parempaa seuralaista ei olisi voinut saada! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin <3 huippu reissu huipussa seurassa! :)

      Poista