tiistai 15. joulukuuta 2015

LITTLE THINGS

Kotiin on viimeaikoina ihan huomaamattaan tullut kaikkea pientä uutta ja ajattelin nyt seuraavaksi esitellä ne teille!
Vihdoin se on minun! Siis tämä Artekin 80-vuotis juhlajuliste. Kun kuulin, että näitä jaettiin Artekin myymälässä Helsingissä, oli tälläinen pakko saada. Itse en tietenkään ollut juuri silloin Helsingissä, mutta ihanat ystäväni kävivät tämän minulle hakemassa. 

Tämä kori on peräisin Clas Ohlsonilta. Samantapaisia löytyy paljon muualtakin, mutta malliltaan ja kooltaan tämä yksilö oli mieluisin. Nyt siinä säilyy kätevästi viltit ja lehdet!

Minua houkutteli jo viime talvena kovasti ostaa tämä Annon talja, mutta nyt vasta raaskin sen Anttilasta hommata, kun ihan kivassa alennuksessa kerrankin oli.

Tästäkin Iittalan Lantern lyhdystä olen pitkään haaveillut ja päätin vihdoin hommata sen (pienen alennuksen rohkaisemana) itselleni joululahjaksi :) Siinä onkin nyt lähes joka ilta palanut tuikku sen ostamisesta lähtien.

Lopuksi hyvinkin pieni, mutta tärkeä esine, leipäkori! Tämä musta juuttikori löytyi Pentikistä. Valikoimassa oli montaa eri kokoa ja olisi tehnyt mieli hankkia näitä enemmänkin. Käyttötarkoituksia kun tälläiselle on monia. Mutta onpahan nyt ainakin tämä yksi pitämässä keittiötä vähän paremmassa järjestyksessä!

2 kommenttia:

  1. Kaikki on niin Sinun näköisiä! Mutta tuo leipäkori on aivan upea. Täytyykin mennä Pentikkiin ostoksille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) ja tuo kori oli kyllä hyvä löytö, mee ihmeessä käymää Pentikissä! Tai sit lähen siun mukaan ostaa lisää koreja ;)

      Poista