keskiviikko 2. joulukuuta 2015

KAKSION ESITTELY: KEITTIÖ
Siirrytään seuraavaksi keittiön puolelle! Keittiö on olohuoneen yhteydessä ja mielestäni se on juuri sopivan kokoinen tähän asuntoon. Kaappitilaa on ihanan paljon verrattuna edelliseen keittiöön ja tietysti iso tiskikone on ihan ykkönen. Valaistus ei ole erityisen hieno, mutta tarpeeksi tehokas kuitenkin. Pistorasioita on asenettu se kymmenen kappaletta, mikä on ehkä vähän huvittavaa tämän kokoisessa keittiössä. Aluksi myös ihmettelin miksi allas ja tiskikone ovat niin kaukana toisistaan, mutta toisaalta jos ne olisivat vierekkäin (eli uuni ja tiskikone toisinpäin) niin kunnon tasotilaa olisi vähän huonosti. Jonkunlaiseen kompromissiin tässä on taidettu päätyä ja on se paremmin näin. Hyvin sujuu siis kokkailut tässä kaksion keittiössä!

Pidän myös siitä, että keittiö ei ole kokonaan valkoinen, vaan kaapinovetkin ovat hieman harmaanbeigeen taittavat. Sisustuksesta löytyy vaaleaa puuta sekä mustia yksityiskohtia ja muuten yleisilmeeltään mennään valkoisessa ja harmaassa. 

Ensimmäisessä kuvassa vilahtaa myös meidän pieni eteinen, joka tuskin erikseen esittelyä kaipaa. Sieltä nimittäin tällä hetkellä löytyy vain matto. Eikä sinne ihmeitä mahdukkaan. Lisää kenkätilaa ja peili ovat ainakin tulevaisuudessa vielä tulossa eteiseen. Niin ja keittiön vastapäiseltä seinältä löytyy kaappeja kengille, vaatteille ja siivoisvälineille, eli eteinen käytännössä jatkuu melkein makuuhuoneen ovelle asti. 

Seuraavaksi kurkataan kylppäriin, mutta ihmeteltää toki ensin tätä tilaa :-)

2 kommenttia: