lauantai 12. joulukuuta 2015

KAKSION ESITTELY: KYLPYHUONE

Nyt vuorossa kylpyhuone ja sauna! 

Täällä kylppärissä kiva lisä on tehostelaatta, joka poikkeaa vähän siitä perus vuokrakämpästä. Saunan kiuas on myös aika hieno. Tosin se vie aika paljon tilaa kaiteineen ja tekee saunasta vähän ahtaan. Kahdelle hengelle se vielä kuitenkin soveltuu hyvin. Plussaa tässä kylppärissä on myös valaistus, joka on tarpeeksi kirkas ja neutraali. 

Pienenä ongelmana täällä on ollut säilytystilan puute. Peilikaappia kun ei ole ja allaskaappikin hyvin pieni. Mielelläni laittaisin kaikki purkit piiloon, mutta siihen en ole keksinyt vielä sopivaa ratkaisua...Ehdotuksia otetaan vastaan! 

Mitään uutta tänne ei ole tarvinnut oikeastaan hankkia ja kaikki tarpeellinen on saatu mahtumaan, jopa pyyteteline, mistä kovin tykkään, sopi juuri pesukoneen ja suihkuseinän väliin, vaikka aluksi luulin että siitä täytyisi luopua. Tietysti telinettä täytyy aina siirtää kun pesee pyykkiä, mutta kompromisseja on täytynyt täälläkin tehdä

Enää on jäljellä makuuhuone, jonka jälkeen asuntomme on pääpiirteittäin esitelty parveketta lukuunottamatta. Sekin olisi tarkoitus kesäkuntoon kuitenkin vielä saada! 


2 kommenttia:

  1. Hitsi että on kiva kylpyhuone ja sauna! Tuo kiuas on upee, vuokrakämpissä on yleensä niin rumat kiukaat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah thanks! ja totta, vuokrakämpän kiukaaks on kyllä hieno, että kelpaa saunoo :D

      Poista