perjantai 6. marraskuuta 2015

KUVAILUA


Koulussa alkoi valokuvauskurssi. Oon tästä tosi innoissani, mutta heti ensimmäisten tuntien jälkeen tuli sellanen fiilis, että kaikki uusiks. Siis kamera ja muut kuvausvälineet. Not good. Vaikka tämä pieni ja kätevä samgung on edelleen hyvä ja tähän asti riittänyt tällaiseen sisustuskuvailuun, niin valitettavasti en koe sen soveltuvan yhtään sen haasteellisempaan valokuvaukseen.

Eilen sitten lähdettiin ystävän kanssa kuvailemaan. Mitään tehtävänantoihin liittyvää matskua ei tietenkään saatu, mutta tälläisiä ihan kivoja räpsyjä kuitenkin. Tuli hieman ikävä omaa vanhaa canonia, joka varmaan täytyykin ensi kerran Savonlinna visiitillä napata veljetä takaisin. Runko siinä on kuitenkin hyvässä kunnossa ja koululta saisin todennäköisesti vähän parempaa objektiivia lainaan, ja pääsisi sitten kunnolla kuvailemaan!

4 kommenttia:

 1. Ihan hurja ero nyt kun katsoo koneella näitä kuvia (: muokkasitko nuita ollenkaan? mää jätin ihan raaoi'iksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah no ehkä pieni ero ! ja joo muokkasin nopeesti, mut aika vähän :-D että kyllä nää tässä koneella paremmalta näyttää kun kamerassa... riippuu myös varmaan vähän että millä koneella kattoo, ite kun vaihoin mäkkiin niin värit näytti aika erilaisilta. Pitäis kalibroida tää näyttö!!

   Poista
 2. Wautsi! Ihania kuvia taas kerran! :) Mutta siis oikeesti menee kaikki vaihtoo? ugh, kuulosta hintavalta.. :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Martti! :) Noh toiveissa se ois sitten jossain kaukaisessa tulevaisuudessa... Ei tosiaan oo ihan halpa juttu :-D Mutta jos sitä vaikka alkais säästämään...Näillä kuitenkin mennään nyt! Ei vaan tee tuo kurssi hyvää tältä kannalta kun tulee kauhee tarve saada uusia kuvausvälineitä hahah

   Poista