lauantai 28. marraskuuta 2015

KAKSION ESITTELY : OLOHUONE
Nyt kun kerrankin ei ole viikonlopuksi sen kummempaa ohjelmaa nii voin taas keskittyä hieman enemmän blogin pariin. Jotenkin tänne on yhä vaikeampi palata, mitä kauemmin on ollut poissa, mutta nyt olen taas täällä! 

Minulla oli koululta lainassa laajakulma objektiivi, joka soveltuu loistavasti vähänkin pienemmän tilan kuvaukseen. Niinpä päätin kuvata pikaisesti tämän meidän kaksion, ja pääsette nyt näkemään parempaa kokonaiskuvaa kodistamme.

Aloitetaan isoimmasta tilasta, olohuoneesta, johon kuuluu myös ruokailutila. Asunnon koko on n.45 neliötä ja tämä tila on suurinosa siitä. Tämähän on siis vielä aika kivasti kesken, mutta kaikki oleellinen alkaa jo löytyä. Uusin tulokas on senkkimäinen tv-taso Ikeasta. Myös entisöity ruokapöytä on vasta hiljattain saatu käyttöön.

Mielestäni kämppä näyttää suoraansanottuna vielä hieman paljaalta. Ehkä siksi, että seinillä ja lattialla ei paljon mitään ole. Seuraavaksi olisikin tarkoitus hankkia olohuoneeseen iso matto tuomaan kodikkuutta ja rajaamaan tilaa. Valaistuksessa on myös vielä puutteita. Ainakin ruokapöytä kaipaa ylleen valaisinta ja luultavasti myös olohuoneen puolelle tarvitsisi hankkia edes joku yleisvalo.

Vielä pari muutakin muutosta olisi haaveissa...Nimittäin se isompi sohva. Nykyinen on vähän pienehkö, sekä divaaniosa väärällä puolella. Ja kun se isompi tosiaan mahtuisi tänne. Emme ole kuitenkaan päässeet vielä yhteisymmärrykseen sohvasta, joten saa nähdä tyydytäänkö johonkin kompromissiin vai saanko tahtoni läpi! Minulla on myös visio uusista ruokapöydän tuoleista. Ideana olisi saada neljä erilaista mustaa tuolia valkoisen ruokapöydän ympärille. Tässä projektissa ollaan jo puolessa välissä, eli 2 tuolia on vielä etsinnän alla. 

Tämän näköiseltä näyttää tällä hetkellä ja pikkuhiljaa edetään kohti kodikkaampaa kotia. 
Miltäs täällä teidän mielestä näyttää? 

8 kommenttia:

 1. Ihanan paljashan tuo on! Ja mattoja se kyllä kaipaa :) minkälaiset tuolit sulla on jo tuohon ruokapöytään olemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh kiitos Kati! ja maton kyllä ehdottomasti haluan ainakin tohon olkkariin:) ja kaksi mustaa tuolia löytyy, masters joka toimii tällä hetkellä vielä työtuolina ja sitten domus tuoli odottelee paikkaansa. Uusi työtuolikin on jo mielessä kunhan masters siirtyy ruokapöydän ääreen;) Olen miettinyt thonet tuolia kolmanneksi vaihtoehdoksi, mutta neljänteen en ole vielä varmaa visiota saanut :-D

   Poista
 2. Ooh! Ihanan avara ja valoisa! Toi lattia on ihan sairaan hieno :o Muutenkin ihana sisustus, hyvältä näyttää ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Lattia on samaan aikaan lämmin mutta myös raikas ja se on yksi syy miksi tykästyin juuri tähän asuntoon. Valoa täällä myös riittää :)

   Poista
 3. Ihanan vähän tavaraa! Meillä on kaikki nurkat täynnä roinaa, ja haluan koko ajan vain karsia tavaran määrää vähemmäksi... Eli nauti siitä avaruudesta ja tilan tunnusta, vaikka vielä vähän kesken onkin ;) kaunista ja selkeää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti tästä kommentista! Ja olet kyllä ihan oikeassa, täytyy nauttia tästä avaruudesta, koska ainakaan vielä ei kaapit pursua yli :'D Mahdollisimman selkeänä pyrinkin sisustuksen pitämään, tiettyä kerroksellisuutta kuitenkin itse vielä kaipaan;)

   Poista