sunnuntai 8. marraskuuta 2015

DARKERViimeiaikoina tänne kotiin on tullut haalittua enemmän tummemman sävyisiä tekstiilejä ihan huomaamattaan, kuten nämä kuvissa näkyvät viltti, matto ja lakanat. En tiedä johtuuko se sitten tästä pimeästä ajasta, mutta näitä kuvia ottaessa ainakin aurinkoa vielä riitti. Kotimme onkin ihanan valoisa, koska ikkunat ovat etelään päin ja aurinko paistaa koko päivän.

Muhkean viltin sain äitiltäni, ihan vain koska olin ohimennen maininnut, miten kovasti tuosta tykkäisin. Myös vaaleana tämä H&M viltti olisi aika ihana. Lakanat hankin taas Jyskiltä hyvinkin halpaan hintaan, ihan vain testatakseni jos sitten joskus uskaltaisi hankkia tämän sävyiset lakanat vähän parempi laatuisena. Lakanat ovat itseasiassa aika kivat, tosin saisivat olla vieläkin tummemmat. Ehkä joskus uskaltaudun ostamaan tälläiset pellavana...

Eteinen on saanut vihdoinkin maton! Aika pitkään sitä etsinkin. Ongelmana oli lähinnä maton koko. Monet olivat pienimmillään 2m pitkiä, kun itse kaipailin vain 1,5m pitkää mattoa. Kriteerinä oli myös kestävä ja likaa hylkivä materiaali. Hinta-laatusuhteeltaan päädyin lopulta Jotexin mustaan muovimattoon. Tämä on ollut tosi hyvä ja värikin juuri sopiva, vaikka aluksi sitä hieman epäilinkin. Eipähän näy lika ja yleisilme pysyy raikkaana !


4 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta! Ihana tuo laugh taulu:) ja tuo viltti. Tekstiileillä on niin helppo saada uutta ilmettä kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! ja kiitos kovasti :) Julisteitani en olekaan sen tarkemmin täällä esitellyt, mutta ne on hankittu Deseniolta ;)

   Poista
 2. Nuo lakanat on niin buenot! En kestä yhtään. Itsekkin haluaisin ostaa uusia lakanoita, ehkä juurikin tälläisiä tummemman sävyisijä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti !! eikun vain lakanakaupoille;) Itelläkin on toivelistalla parit kivat...Myös tummanharmaat houkuttelis!

   Poista