sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

OLESKELUTILA

Seuraavana tässä yksiössä olisi vuorossa ns. olohuone ja ruokailutila. Yllättävän monta toimintoa näin pieneen tilaan saa mahdutettua, vaikkakin vain juuri kahdelle ihmiselle. Sohva on kahden istuttava minidivaani, joka on ajanut asiaansa todella hyvin ja sopii tänne mainiosti. Pienemmän sohvan ansiosta työtilalle jäi vielä paikka, minkä koen tarpeelliseksi.

Heti jääkaapin viereen on sijoitettu pieni pöytä baarituoleilla, kahden hengen sekin. Joskus haikailen vähän isomman pöydän perään, mikä tänne kyllä mahtuisi mutta sitten olisi luovuttava vaaterekistä. Kaappitilaa täällä asunnossa ei ole yhtään ylimääräistä, joten vaaterekki toimii yhtenä säilytysratkaisuna ja ilman sitä kaikki vaatteet eivät millään mahtuisi kaappeihin.

Verhoja täällä ei ole vieläkään. Ne jotenkin jäivät hankkimatta, enkä edes kaipaa niitä. Ikkunan edessä on kuitenkin sen verran kalustetta, että en oikein osaa kuvitella siihen enää mitään lisää. Mietin myös pitkään millaisen maton tänne hankkisi. Tuntui että minkään kokoinen ei ollut hyvä tänne. Lopulta kuitenkin törmäsin tähän valkoiseen ihanan pehmeään pyöreään mattoon ja tiesin heti että se sopii tänne täydellisesti! 

Näin meilkein vuoden asumisen jälkeen täällä alkaa näyttää kodilta ja kaikki tarpeellinen on hankittu. Isompaan asuntoon alkaa olla jo kova halu, mutta tämä on toiminut hyvin ja ollaan tyytyväisiä tähän. Saa nähdä löytyiskö syksyllä uutta asuntoa jota pääsisi taas sisustamaan! photo IMG_5293.jpg photo IMG_5310.jpg photo IMG_5292-horz.jpg photo IMG_5294.jpg photo IMG_5299.jpg

6 kommenttia:

 1. Koko asunto on kyllä mielettömän upea! Todella paljon kaikkia kivoja ratkaisuja pieneen tilaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! ja kieltämättä aika onnistuneita ratkaisuja on tullut tehtyä :)

   Poista
 2. Ei vitsi miten ihana huone! Mistä tuo ihana lamppu on tuossa vaaterekissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja se on hankittu finnish design shopista, design house stockholmin work valaisin :-) halpisversioinakin varmaan jostain löytyy!

   Poista
 3. I h a n a sisustus!!! <3___<3 Tästä saa meille kotiinkin inspistä!! :)

  / / love - m.i.e. .com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiiitos!! ja kiva jos tästä jotain inspiraatiota joku saa :-)

   Poista