torstai 25. kesäkuuta 2015

I LOVE WHITE

 photo lakanat.jpg  photo matto.jpg  photo muuto.jpg  photo tyynyt.jpg  photo puhelin.jpg
Tämän postauksen idea lähti siitä, kun halusin hieman piristystä ja raikkautta kotiimme. Tämä kävi niinkin helposti kuin vaihtamalla tummansininen pellava tyynynpäällinen samanlaiseen, mutta valkoiseen. Myös puhtaiden valkoisten pellavalakanoiden vaihto raikasti yleisilmettä. Suosin mielelläni luonnonmateriaaleja ja pellava taitaa tällä hetkellä olla niistä se suosikki.

Kuvailin samalla myös muutaman muun valkoisen lemppari jutun kodistamme. Valkoinen pyöreä matto kuuluu juurikin näihin. Se on vaan täydellinen löytö, niin pehmeä ja laadukas. Muuton crushed kulho on taas designia minun mieleeni, niin yksinkertainen ja kaunis. On siis sanomattakin selvää että kaikki valkoinen viehättää ja näin ollen aika pitkälti elektroniikka on myös valkoista, kuten puhelin, läppäri ja kamera. 

Pidän valkoista ylellisenä ja raikkaana värinä, mutta myös vaikeana koska, valkoista on niin montaa eri sävyä ja niiden yhdisteleminen on hankalaa. Itse tykkään enemmän kylmästä ja puhtaasta valkoisesta kuin lämpimästä. En kuitenkaan viihtyisi koko valkoisessa kodissa, koska haluan sitä lämpöä kotiin mutta muulla tavalla. Voisi siis sanoa, että valkoinen on yksi lempiväreistäni, jos se nyt väriksi lasketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti