tiistai 30. kesäkuuta 2015

KESÄKUUN SUOSIKIT

En tiedä tulenko tekemään tätä joka kuukausi, mutta ajattelin aloittaa tälläisen ns. postaussarjan missä esittelen sen kuukauden suosikkejani kuten ostoksia, ruokia, tapahtumia jne. Tässä siis tulisi ensimmäinen!

 photo hula.jpg
• Hula patukka jossa on cashew pähkinää ja hunajaa, eikä mitään lisäaineita! Hula snackseja löytyy myös muita eri makuvaihtoehtoja ja nekin pitää kyllä vielä kokeilla, mutta tästä tiesin jo melkein maistamatta että tulee olemaan hyvää ja vieläpä terveellistä.

 photo farkut1.jpg
• revityt boyfriend farkut joita olen etsinyt jo pienen ikuisuuden kunnes H&M alessa nämä tulivat vastaan puoleen hintaan. Tämäkin oli ns. rakkautta ensisilmäyksellä, koska jotenkin tiesin sovariin mennessä että tässä ne nyt on! En ole oikein koskaan ollut farkkuihmisiä, mutta näistä olen haaveillut ja ovat kyllä hyvä lisä vaatevarastooni. photo harja.jpg
• Tupeerausharja löytyi kun poikaystäväni sisko suositteli tätä minulle ja ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tiesin tarvitsevani tälläisen! Itselläni kun sattuu olemaan tälläiset suomalaisille yleiset latteat hiukset. Hiukset eivät sähköisty sekä lopputulos on kestävä. Näitä lyötyy siis glittereistä!

 photo puikkari.jpg
• Pimp my blog- blogitapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa Sokos Hotel Puijonsarvessa pari viikkoa sitten. Tämä oli myös ensimmäinen kerta itselläni missään bloggailuun liittyvässä tapahtumassa. Tapahtuma oli siis suunnattu kaikille Kuopion alueella bloggaaville ja ohjelmassa oli kolme puheenvuoroa joissa mm. puhuttiin mediakortista ja googlen hakusanakoneesta. Kokemuksena tämä oli mielenkiintoinen ja odotan innolla josko tämä tapahtuma saisi jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Heii mistä noita Hula-patukoita voi bongailla? :O alkaako olemaan ihan perus marketeissa?
  + superkivannäköset farkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja noita löytyy ainakin isommista kaupoista, itse olen ostanut citymarketista :)

   Poista