maanantai 23. toukokuuta 2016

OFF TO BARCELONA

Niinkuin otsikko kertoo, kauan odotettu lomamatka on täällä! Huomenna suuntaan Helsinkiin ja siitä sitten parin ihanan kamun kanssa Espanjan aurinkoon. Matkan päätarkoitus on mennä katsomaan all time favourite bändin, eli Coldplayn keikkaa. Reissu on kuitenkin vajaan viikon pituinen, joten kaikkea muutakin kivaa on luvassa. Pakko vielä sanoa, että tämä reissu ei olisi voinut parempaan väliin osua. Kouluvuosi loppui juuri viime viikolla ja työt alkavatkin sitten kesäkuussa kaupan kassalla.

Vielä jos palataan tähän pakkamiseen. Tykkään yleensä aloittaa hyvissä ajoin, ja tälläkin kertaa paniikilta on vältytty. Onnistun kuitenkin aina ottamaan liikaa tavaraa mukaan. Tässä onkin menossa vielä viime hetken pohdinnat, mitä voisi mahdollisesti jättää pois...Onneksi kuitenkin ne tarpeellisimmat alkavat olla pakattu. Tässä vielä pientä listaa mitkä on itselleni must have tällä reissulla kaikkien tärkeiden papereiden, rahojen ja passin lisäksi:

Aurinkolasit, jotka vilahtavat melkein joka kuvassa ja ne kulkevatkin näin kesäisin aina mukana.

• Kamera, ihana päästä pitkästä aikaa kunnolla kuvailemaan ja siellä varmasti kuvattavaa riittää! Varmasti puhelinräpsyjä tulee otettua myös paljon, mutta pyrin ottamaan minijärkkärilläni kunnon kuvia niin saadaan tännekin jotain matskua.

Puhdistusliinat, helppo ja kätevä tapa korvata meikinpoistotuotteet. Vähemmän purkkeja kannettavana!

Aurinkorasva ja aftersun, palan aika helposti ja rusketun huonosti...Toivottavasti en kuitenkaan ihan lakanan värisenä palaa reissusta takaisin. Kyseinen Piz Buinin aftersun on loistotuote ja se myös todella tehostaa omaa rusketusta.

Rakkolaastarit, nämä tuppaa usein unohtumaan, mutta tällä kertaa olen kuitenkin varautunut. Luvassa kun on paljon kävelemistä ja itsellä meinaa olla pieni kenkäkriisi...Tuntuu ainakin, etten rosherunien lisäksi omista mitään muita hyviä kävelykenkiä, joten saa nähdä miten jalkojen käy :'D

Hyvät hiustenlaitto tuotteet, hankin matkaa varten kaikkea pientä, mm. nämä biozellin tuotteet. Kaikenlaisten hiuskriisien välttämiseksi otan mukaan samanlaisen setin mitä kotonakin aina tarvitsen. Vakkari tuotteisiin siis kuuluu kuivashampoo, hiuslakka ja lämpö/muotoilusuihke. Näillä pääsee jo pitkälle!


Palaan koneen ääreen seuraavan kerran reissukuvien kera, nyt oon niin lomalla!

4 kommenttia:

 1. Oijoi, nyt oon kyllä vähän kade! Olis niiin ihanaa päästä jonnekin reissuun, mutta tänä kesänä ei kyllä onnistu... Ihanaa reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheh kiitos! :) Tätä reissua on kyllä odotettu ! Toivotaan että Suomeenkin saadaan kunnon kesä, niin voi hyvillä mielin lomailla täälläkin ;)

   Poista
 2. Ihanaa matkaa ! Ota paljon kuvia ja nauti !

  VastaaPoista