torstai 12. toukokuuta 2016

HELSINGIN SISUSTUSKAUPAT OSA 2

HABITAT
Keskuskatu 6

Habitatissa pääsin käymään ensimmäistä kertaa Ruotsin puolella ja nyt tuli viimein tsekattua tämä Suomenkin liike. Aika erilaisia ovat keskenään, ja jotenkin ehkä pidin enemmän Tukholman liikkeestä. Toisaalta Helsingin liike oli kuitenkin avarampi, eikä niin täyteen ahdettu, eli siitä plussaa. Pidän erityisesti Habitatin valaisimista ja löytyisihän tuolta vaikka mitä ihanaa suht edullisesti kotiin!

GRANIT
Bulevardi 2-4

Tätä sisustuskauppaa ei kyllä voita mikään! Voisin ostaa tuolta kaiken. Aikaisemmin olin käynyt vain Forumin pienemmässä liikeessä, ja nyt oli kiva päästä pyörähtämään myös tässä toisessa hieman isommassa. 

PLOOTU
Iso roobertinkatu 32

Tämä kyseinen liike tuli sattumalta vastaan ja näytti niin kivalta, että pitihän sitä käydä ihastelemassa. Kyseessä on siis liike, jossa yhdistyy kahvila ja sisustukauppa. Mielestäni aivan loistava idea! Ja konsepti näytti toimivan tosi hyvin. Ihanan inspiroiva fiilis ja ensi kerralla täytyy ehdottomasti jäädä kahville asti!


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia olit ottanut näihin molempiin sisustusliike postauksiin! (: Nyt tiiän mihin suuntaan jos kerkeisin käymään helsinki reissulla joissakin näissä liikkeissä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Aika nopeita räpsyjä nää taas oli, mutta onneks oli muutama julkaisukelpoinen kuva kaikista liikkeistä :D Ja käy ihmeessä Helsingissä ollessa jossain ;) Suurin osa sijaitsee fredalla ja siellä on helppo pyörähtää monessa liikkeessä lyhyessäkin ajassa!

      Poista