sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

BALCONY INSPIRATION

Kesä on jo ihan kohta täällä! Nyt onkin hyvä aika alkaa laittaa parveketta kuntoon ja tavoitteena olisikin saada kesäksi viihtyisä ja tunnelmallinen parveke. Tällä hetkellä parveke on lähes tyhjillään ja pikkuhiljaa yritetään saada sitä mukavaksi oleskelutilaksi. Mainittakoon vielä, että haastetta tähän hommaan tuo se, että parveke ei ole lasitettu...Kokoa kuitenkin on ihan kivasti ja eri vaihtoetoja on monia! Alla siis hieman inspiraatiokuvia ja kollaasia siitä, mitä parvekkeelle olisi mahdollisesti tulossa:1. Parveketuolit Jotex
Innostus tämän parvekkeen sisustamiseen lähti näistä tuoleista. Malli, materiaali ja hinta vain kolahti. Nämä ovatkin hankintalistan kärjessä.

2. Betoniruukku Granit & Kasvi Ikea
Pari tälläistä ruukkua löytyy jo, enää puuttuu vain ne kasvit...

3. Kastelukannu Granit
Jos useamman kuin yhden kasvin meinasin parvekkeelle hommata, tulisi kastelukannu tarpeeseen. 

4. Puulaatikot Granit
Yksi tälläinen hieman kookkaampi puulaatikko löytyy jo entuudestaan. Ihan oma tekemä vieläpä! Sen kaveriksi olisi kuitenkin kiva saada vielä pari pienempää laatikkoa.

5. Lyhty Ellos
Tälläinen lyhty löytyy myös ja onkin hyvä tunnelmanluoja parvekkeelle.

6. Roikkavalaisin Clas Ohlson
Annon pallovalojen lisäksi tämä roikkavalaisin olisi kiva lisä. Toinen valaisin toiseen päätyyn ja toinen toiseen. Parveke kun on koko asunnon levyinen.

7. Sohvapöytä ulkokäyttöön Ellos
Tämä pöytä on aika täydellinen vai mitä? Toinen potentiaalinen vaihtoehto löytyi Granitilta, mutta tähän ehkä lopulta päätyisin. Säänkestävillä huonekaluilla vaan on tuota hintaa hieman enemmän...

8. Raudoitusverkko esim. Byggmax
Haluaisin tuoda parvekkeelle vielä jotain diy juttuja ja yksi idea olisikin hankkia tälläistä teräsverkkoa yhdelle seinälle ja siihen voisi sitten ainakin kiinnittää kasveja ruukuissa ja tuon roikkavalaisimen!

9. Istuin-ja selkänojatyyny Ikea
Parvekkeella on jo edellisestä asunnosta tuttu vaihtolavasohva ja siihen olisi tarkoitus hankkia uusia pehmusteita. selkänojatyynyjä löytyy, mutta pari voisi hankkia vielä lisää. Istuinpehmusteetkin on, mutta ilman päälliskangasta. Aikasemmin viltti ajoi hyvin asiaansa, mutta nykyiselle parvekkeelle se ei oikein sovellu. 

10. Matto ulkokäyttöön Ellos
Kivannäköistä ulkokäyttöön soveltuvaa mattoa on aika vaikea löytää, mutta Ellokselle oli ilokseni tullut myyntiin oikein ihania sellaisia. Ottaisin tuollaisen maton samantien parvekkeelle!

1 kommentti:

  1. Niin millonkahan sitä pääsis käymään ku enää 2kk kouluaki jälellä :D

    VastaaPoista