keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

SO HAPPY

Oon tällä hetkellä todella onnellinen. Yhtenä isona syynä siihen on se, että minut on hyväksytty opiskelemaan haluamaani kouluun ja neljän vuoden päästä valmistun unelma-ammattiini. Aloitan opinnot 1.9 Savonian ammattikorkeakoulussa täällä Kuopiossa. Pääsin opiskelemaan muotoilijan tutkintoon ja pääaineenani on siis sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu!

En ollut uskoa tätä vasta kun sain postissa tulleen paperin eteeni, vaikka tulokset olinkin netistä jo aikaisemmin tarkistanut. Omasta mielestäni pääsykokeet menivät vain puoliksi hyvin ja olin lähes varma, ettei se riittänyt. Minut hyväksyttiin myös toiseen kouluun, Savon ammatti-ja aikuisopistoon sisustajan perustutkintoon aikuislinjalle. Tämä oli varavaihtoehtoni, jonne olin jo mielelläni menossa, koska tästäkin olisin kahdessa vuodessa saanut ammatin. Tällä kertaa varavaihtoehtoa ei kuitenkaan tarvittu.

Myös toinen syy onneeni on uusi isompi asunto elokuusta lähtien. Olemme katselleet sillä silmällä asuntoja tässä kesän ajan ja onneksemme löysimme juuri sopivan vuokrakämpän ja vielä saimme sen!

Muutamme 45 neliöiseen kaksioon, josta löytyy sauna ja parveke. Nämä talot josta asunnon saimme ovat myös uudiskohteita ja luhtitaloja jotka valmistuvat juuri elokuuksi. Olemme kyllä tosi tyytyväisiä koska asunnosta löytyy kaikki tarvittava ja kaikki nykyajan hienoudet. Tosin ylimääräisiä neliöitä ei hirveästi ole, mutta pohja on järkevä ja säilytystilaa löytyy paljon. Asunto sijaitsee etu-petosella, eli vielä vähän kauempana keskustasta kuin tämä nykyinen, mutta kun auto löytyy niin sekään ei haittaa.

Olen todella innoissani tästä kaikesta, varsinkin siitä että pääsee sisustamaan uutta kotia ja sen aioimmekin tehdä huolella ja rauhassa. Paljon on vielä tekemistä ja asioiden hoitamista mutta onneksi se on kaiken tän arvoista!  photo SAM_2554.jpg  photo SAM_2559.jpg

2 kommenttia: