tiistai 21. heinäkuuta 2015

DESIGNUNELMIA

 photo designunelmia.png

Tälläisistä jutuista haaveilen tällä hetkellä tai itseasiassa olen jo aika pitkään haaveillut. Nyt kun kohta pääsen sisustamaan uutta kotia innostus kaiken uuden hankkimiselle on suuri. Joitakin isoja ja vähemmän isoja hankintoja täytyy vielä tehdä, mutta kuitenkin näillä olemassa olevilla tavaroilla ja uudella sängyllä pärjäämme hyvin näin aluksi. Seuraava iso ostos on tv-taso ja sitten ruokailuryhmä!

Haluan uudessa kodissa panostaa laatuun ja sellaisiin tavaroihin jotka kulkevat kodista aina seuraavaan kotiin. Kaikkeen design tavaraa ei tietenkään ole varaa enkä kaiken haluaisiakaan olevan designia. Joitakin yksilöitä ajattelin kuitenkin pikkuhiljaa hankkia. 

Vaalea puun, marmorin ja valkoisen yhdistelmä toimii mielestäni tosi hyvin ja on todella raikas! Mustat elementit tuovat taas kivaa kontrastia vaaleudelle. Tuotemerkeistä lemppari taitaa olla Hay, ainakin kollaasista päätellen kun suurin osa on kyseistä merkkiä. Tälläinen sisustus iskee minuun ja tätä tyyliä tullaan varmasti näkemään uudessa asunnossa. Pari näistä kollaasin jutuista onkin jo kotiutumassa lähiaikoina! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti