keskiviikko 13. toukokuuta 2015

KEITTIÖ

Yksiön esittely jatkuu ja seuraavana vuorossa keittiö. Tyypiltään tämä on tupakeittiö ja malliltaan i-keittiö, eli se sijoittuu vain yhdelle seinälle ja on samassa tilassa muiden toimintojen kanssa. Keittiö on pieni, eikä tasotilaa ole juuri lainkaan mutta kaikki tarvittava löytyy ja astianpesukone on plussaa. Näin kesää kohden kaivettiin sodastream esiin ja vedenkeitin kaappin perälle koska yksinkertaisesti molemmat eivät mahdu olemaan yhtäaikaa pöydällä. Kahvinkeitinkin haetaan varastosta vain silloin kuin vieraille keitetään kahvit. Tälläisiä kompromisseja tässä keittiössä joutuu välillä tekemään mutta hyvin tässä kuitenkin ruokaa tekee!
 photo SAM_2253.jpg
 photo SAM_2232.jpg
 photo SAM_2224-horz.jpg photo SAM_2227.jpg photo SAM_2236.jpg photo SAM_2233-horz.jpg photo SAM_2248.jpg

4 kommenttia:

 1. Mä vaan aina ihastelen näitä kuvia, kun siellä näyttää niin upealta! Onpas muuten uusi keittiö tai ainakin kaikki näyttää ihan uudelta pintojen perusteella :D Ihana värimaailma :3 Miten oot tehny noi kuvat jääkaapin oveen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon:) Keittiö on tosiaan ihan uusi niinkuin koko kämppäkin! viime syksynä valmistui ja heti tähän sitten muutin eli ei ole edes vuoden vanha haha. Ja kuvat on tilattu joskus sellasessa kännykkä sovelluksella kun printic ja kuvat on tosiaan kiinni jääkaapissa ihan pienillä magneeteilla!

   Poista
 2. Aivan ihana keittiö! Olen muuttamassa Kuopioon opiskelujen perässä syksyllä, joten pakko kysäistä mistä bongasit noin upean asunnon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! Ilmoituksen tästä asunnosta taisin löytää tori.fistä, eli sieltä kannattaa myös käydä kattelemassa vaikka aika harvassa ilmoituksessa on kuvia, mutta jos muuten tiedot on fine niin pyytää sit vaan kuvia asunnosta erikseen. Itseasiassa tämä asunto ei ollut se ilmoituksessa oleva, vaan yksityisellä vuokranantajallani sattui olemaan pari muuta lähes samanlaista kämppää kuin ilmoituksessa ja toisen niistä sitten sain. Kävi siis mielettömän hyvä tuuri! Onnea siulle asunnon etsimeen, Kuopio on tosi jees :)

   Poista