tiistai 19. toukokuuta 2015

HAASTE

Kiitos haasteesta Jessica ! Olenkin tämän haasteen tehnyt edellisessä blogissa jo pariinkin kertaan joten päädyin nyt vaan vastaamaan näihin kysymyksiin, enkä laita tätä eteenpäin, joten tässä olkaapa hyvät:

1. Tärkein hetki elämässäsi?
- Tärkeitä hetkiä on ollut monia, enkä varmaankaan ole kokenut vielä niitä kaikista tärkeimpiä, mutta tähän mennessä elämäni tärkein tai ehkä hienoin saavutus oli se ylioppilaslakin saaminen. Se päivä jäi hyvin mieleen juurikin siksi että se oli niin suuri saavutus itselle ja ns. uuden jakson alkaminen elämässä !

 photo IMG_1230.jpg
2. Mikä on vaikeinta bloggaamisessa? Entä helpointa? 
- Vaikeinta on ajan löytäminen ja tekstin tuottaminen. Helpointa taas ehkä valokuvaaminen ja se kun välillä postaus ideat syntyvät kuin itsestään.

3. Jos saisit valita minkä ikäisenä eläisit ikuisesti, niin minkä valitsisit? Miksi?
- Sanotaan että 25v. Siihen mennessä toivottavasti tuleva ammatti olisi selvillä, vakaa raha tilanne, aikaa matkustella ja pitää hauskaa kavereiden kanssa eli yksinkertaisesti voisin tehdä kaikkea sitä mistä nautin ja olisin onnellinen!

 photo IMG_1012.jpg
4. Miksi omistat instagram-tilin? Tai miksi et? 
- Varmaan siksi koska kaikki muutkin... myös siksi että tykkään kuvatata kaikkea mahdollista ja silloin tällöin jakaa niitä muillekin ja instagram on mielestäni paras sovellus siihen.

 photo IMG_0474-horz.jpg
5. Jos saisit tehdä päivän aikana mitä tahansa, mitä tekisit? Kaikki on mahdollista.
- ulkomaanmatkasta ei yhdessä päivässä hirveästi saisi irti mutta olisi kiva herätä jostain hienosta hotellista, nauttia brunssista ystävien kanssa, ottaa aurinkoa, käydä shoppailemassa ja illalla vielä käydä fiilistelee jonkun hyvän artisin keikkaa!

 6. Ruoka, josta et koskaan luopuisi? 
- Jos suklaa lasketaan ruuaksi niin se, mutta jos ei niin vaikka pizza  photo IMG_2495.jpg
7. Laita tähän kuva, jonka olet itse ottanut ja se on suosikkisi.
- En osannut yhtä suosikkia valita joten tämän postauksen kaikki kuvat ovat lemppareitani ja nähty edellisen bloginkin puolella joskus!

 photo IMG_0119 2.jpg
8. Kun lähdet reissuun, otatko vaatteita mukaan juuri sopivan määrän, hieman vähemmän päiviin nähden vai varaudutko ylimääräisiin?
- Pyrin ottamaan mukaan juuri sopivan määrän mutta kuitenkin niin että tilaa jää myös uusille ostoksille.  photo IMG_8894_1.jpg
9. Suurin unelmasi? 
- Rakennuttaa ja suunnitella alusta loppuun unelmien talo. 

10. Tahtoisitko olla julkkis? Miksi tai miksi et? 
- En haluaisi. Julkisuuden tuoma raha ei kyllä haittaisi mutta en nauti niin paljon huomiosta että haluaisin jokaisen suomalainen tietävän mitä elämässäni tapahtuu.

 photo IMG_9329 2-horz.jpg
11. Paras lahja, jonka olet saanut?
- Matkustamisesta kun tykkään, niin ehkä ylppärilahjaksi saatu Kroatian matka näiden kyseisten tyttöjen kanssa tässä vikassa kuvassa. Toisena hyvänä lahjana tulee joululahjaksi saatu daniel wellingtonin kello, joka on ollut paljon käytössä!

2 kommenttia:

  1. Hei tosi kiva kun teit haasteen! Oletkin ensimmäinen, joka sen toteutti! Oli mukavaa lukea vastauksiasi :)

    VastaaPoista