maanantai 30. maaliskuuta 2015

ASUNTOLA PROJEKTI: VALMIS SUUNNITELMA

Tässä muutamia otteita asuntolan kahden eri suunnitelman yhdistelmästä. Kokoamme koosteet powerpointtiin ja suunnitelmista usein löytyy ideakuvia, tuotteet ja muut materiaalit luetteloineen sekä rendaus kuvia jotka on tehty sketchup mallinnus ohjelmalla. Mallintaminen on ehkä yksi tärkeimmistä asioista mitä täällä koulussa olen oppinut ja sen avulla saa hyvin havainnollistettua suunniteltavaa kohdetta. Elikkä tämän suunnitelman pohjalta lähdettiin huoneita toteuttamaan! photo ideakuvat.png photo asuntolan huone.png photo typohg.jpg photo sdfg.jpg photo cvkj.jpg photo oumloij.jpg

4 kommenttia:

 1. Wau, upeasti käytetty neutraaleja värejä. Sopii varmasti hyvin juuri tuollaiseen asuntolaympäristöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä tuli tosiaan asuntola/hotelli tyylinen mihin pyrittiinkin ja lopputulos on todella onnistunut ja samanlainen kun itse suunnitelma ja valmiista huoneesta tulee postausta piakkoin :)

   Poista
 2. Hei! Oi kuinka nätti ja muutenkin tosi kiva blogi, kiitos :) Millä ohjelmalla olet tehnyt nuo kuvakollaasit eri kalusteista? Tiedätkö pystyykö sketch up ilmaisohjelmaversiolla tekemään mitään suunnitelmia? Kiitoksia jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos paljon :) Kuvakollaasit on tehty ihan powerpointilla ja muistaakseni olen sitten ottanut niistä print screen kuvan ja laittanut sen paint:tiin ja sieltä tallentanut kuvatiedostoksi. Ja olen juurikin tuota ilmaisversiota itse pelkästään käyttänyt, eli sillä kyllä saa jo ihan hyvin aikaan suunnitelmia! kokonaista taloa en lähtisi mallintamaan mutta yksittäisiä huoneita sillä tekee kätevästi :) Toivottavasti tästä oli apua!

   Poista