torstai 19. maaliskuuta 2015

5 FACTS ABOUT ME

 photo SAM_1611.jpg
1. Olen Savonlinnasta kotoisin ja ollut nyt reilu puoli vuotta kuopiolainen. Olen oikeastaan aina halunnut asua Kuopiossa, mutta ajattelin että se tapahtuisi vasta myöhemmin. Pääkaupunkiseutu kiinnoistaisi myös kovasti mutta olen viihtynyt Kuopiossa paremmin kuin hyvin ja luulen että jatkossakin.

2. Sisustaminen on intohimoni ja pari vuotta sitten tajusin että mikään muu ala ei kiinnosta joten tässä sitä nyt opiskellaan ja toivottavasti tulevaisuudessa vielä lisää ja työllistyisin jollain tapaa alaan liittyen. Voisin kuvailla sisustustyyliäni yksinkertaiseksi, skandinaaviseksi, graafiseksi ja moderniksi. Teollisuus ja vanhat asiat kiehtovat myös, mutta tämän hetkisessä kodissa ne eivät tule esille.


3. Minulla on lähes koko ikäni ollut pitkät hiukset, mutta viime kesänä leikkasin ihan reilusti lyhyeksi ja ihastuin niihin saman tien. Ennen harmitti se sentin tai kahdenkin lähtö latvoista, joten ihmettelinkin miten se ei enää ollutkaan yhtään vaikeaa. Tuli heti jotenkin aikuisempi olo! Kyllä pitkiä hiuksia on silloin tällöin ikävä mutta tämä ns. pitkä polkka on vähintäänkin yhtä kiva ja ainakin vähän helpompi.


4. Rakastan matkustelua ja olen päässytkin käymään sekä ranta että kaupunkilomilla. Olen tosi tyytyväinen että välivuoden aikanani tuli käytyä jopa kolmessa maassa, Kroatiassa, Saksassa ja  Tsekeissä. Vielä olisi kuitenkin paljon paikkoja jotka haluan nähdä esim. Barchelona, Nizza, Dubai, New York, Wien, Rooma, Australian rannikkokaupungit ja paljon muita. Harmikseni tälle vuodelle ei ole tiedossa mitään lomamatkaa, mutta aina voi haaveilla ja ehkäpä sitten ensi vuoden puolella!


5. Harmaa taitaa olla lempivärini ja siinä ohella muut neutraalit värit kuten valkoinen ja musta. Ylipäätään kaikki murretut värit ovat mieleeni ja löydän usein itseni hypistelemästä jotain harmaata neuletta tai tyynyliinaa. Jos joku ns. oikea väri pitäisi valita niin tällä hetkellä lemppari on babyblue, joka on ihanan keväinen väri!

2 kommenttia:

  1. heijj missä sun liity lukijaksi painike on??! :-D need that

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua toi bloggerin painike ei enää toimikkaan! Lisään sen normaalin palkin mahdollisimman nopeasti :)

      Poista