keskiviikko 17. elokuuta 2016

MAKEUP JUNKIE

Tässä viime aikoina on tullut päivitettyä meikkipussin sisältöä ja ajattelin myös täällä blogin puolella hieman esitellä niitä teille! Oon siis ihan hurahtanut meikkeihin tässä viimeisen vuoden aikana. Tämä johtuu varmaan hyvin pitkälti siitä kun aloitin meikkitutoriaalien katsomisen youtubessa, eikä takaisin taida olla paluuta...  Ennen kuin mennään itse asiaan niin tässä vielä muutama suosikki youtubekanava joita seurailen: NikkieTutorials , Shaaanxo ja Jaclyn Hill Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (taupe)
Käytin aikaisemmin Dipbrow Pomadea, mutta sittemmin olen vaihtanut sen tähän Anastasian Brow Wiz kulmakynään. Taupe on mielestäni täydellinen sävy itselle ja olen kokenut tämän niin paljon helpommaksi ja nopeammaksi!

Nyx Lingerie (ruffle trim)
Tämä on vain niin paljon parempi versio siitä soft matte lip creamista. Paitsi applikaattori on vähän outo ja sen käytössä on vielä opettelemista...


Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer (fair neutral)
Täydellinen peitevoide oli hyvän aikaa hakusessa ja nyt se on tainnut löytyä. Tästä on hypetetty niin paljon, että täytyi itse päästä kokeilemaan, enkä joutunut pettymään! Ajatuksissa oli kyllä ensin kokeilla tähän verrattu Maybellinen Fit Me ''markettiversio'' mutta en vaan voinut ohittaa tilaisuutta kun Helsingin Sokoksella näin Urban Decayn pisteen. Jos se Fit Me pääsisi sitten vaikka seuraavaksi testaukseen.


Milani Baked Blush (luminoso)
Rikkoutuneen poskipunan tilalle oli aika hankkia uusi ja halusinkin kokeilla jotain uutta merkkiä. Päädyin lopulta Milanin poskipunaan, joka on koostumukseltaan silkkinen ja sävy ihanan persikkainen. Tästäkin merkistä olen kuullut paljon, ja nyt voin myös itse todeta että hinta-laatusuhde on kohdillaan!


Makeup Revolution Ultra Contour Palette
Tästä uutuudesta olen kuitenkin ehkä eniten innoissani, ensimmäinen contour palettini! Tämä ei todellakaan ole hinnalla pilattu (n.13e), värit sopivat vaaleallekin iholle ja laatuun olen tosi tyytyväinen. Sanoisin että näin aloittelijan paletiksi aika täydellinen. 

Meikkikokoelma alkaa pikkuhiljaa olla mieleinen ja uusia vakiotuotteita on löytynyt. Vielä kuitenkin puutoksia löytyy, nimittäin siveltimet. Siihen on onneksi lähiaikoina tulossa muutos, koska päätin vihdoin investoida muutamaan Sigman siveltimeen! Niistä sitten varmaan kuulette jossain vaiheessa lisää. Ja jotta tää blogi ei muuttuisi kokonaan meikkipainotteiseksi, on jotain sisustukseenkin liittyvää seuraavaksi luvassa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti