tiistai 22. maaliskuuta 2016

LIPSTICK

Olen hiljattain ihastunut ensimmäistä kertaa kunnolla huulimeikkeihin. Vielä ne eivät ihan joka päiväisessä käytössä ole, mutta huomattavasti useammin huulille on tullut laitettua väriä kuin ennen. Seuraavaksi ajattelin esitellä teille kolme tämän hetken huulipunarakkautta!


Tämä Macin huulipuna ja rajauskynä lähti mukaan Tukholman reissulta ja jäikin ainoaksi ostokseksi sieltä. Mietin pitkään tämän ja toisen punan välillä. Molemmat olivat upean sävyisiä, mutta tähän Shangai Spice sävyyn lopulta päädyin. Se vain sopi täydellisesti ihon väriini ja jokapäiväiseen meikkiin!


Lumene on yksi lempi kosmetiikkamerkeistäni eikä se tälläkään kertaa tuottanut pettymystä. Olin haaveillut viininpunaisesta huulipunasta jo tovin, en vain ollut varma osaisinko käyttää niin tummaa sävyä. Onneksi kuitenkin uskaltauduin kokeilemaan tätä juurikin tuossa sävyssä, joka siis on nimeltään Varjojen Tanssi. Tätä tuotetta on helppo laittaa, kestää tosi hyvin ja lopputulos on täyteläinen. Pari muutakin sävyä tekisi mieli tästä punasta hankkia...


Viimeisin ihastukseni on Nyxin soft matte lip cream sävyssä Zurich. Ehkä hieman saman sävyinen kuin tuo mac, mutta ei ihan niin nude. Tosiaan lopputulos on mattainen ja näitä saa monessa eri ihanassa sävyssä. Rajauskynän tämä mielestäni tarvii kaveriksi ja niitä täytyisikin hankkia lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti