sunnuntai 17. tammikuuta 2016

BAR CART


Vihdoin pääsemme uuden sohvan myötä toteuttamaan seuraavaa sisustusprojektia, mistä ollaan molemmat tosi innoissaan. Kyse on siis suoraan suomennettua baarikärrystä. Tässä on ollut pari tarjoiluvaunu vaihtoehtoa mietinnässä ja ajattelin avata teillekin tätä suunnitelmaa.

Ensimmäisenä vaihtoehtona on tämä kaunis ja yksinkertainen Elloksen Morris hylly. Se olisi kooltaan oikein sopiva, sekä miellyttää ulkonäöllisesti itsenäni eniten. Ainoa mikä mietittyää on se, että riittääkö kaksi tasoa kaikelle baarihyllyyn tarvittavalle. Tämä on myöskin näistä kahdesta vaihtoehdosta se hintavampi...Mutta se vain on niin hieno!

Toinen harkinnan alla oleva vaihtoehto löytyi Ikealta, Bygel tarjoiluvaunu. Tästä löytyy kolme eri tasoa, vetolaatikko ja koukut sekä päällyslevy on irrotettavissa tarjoilua varten. Hinnalla tätä myöskään ei ole pilattu. Ainoa miinus tässä taas on se ulkonäkö. Ihan siistihän tuo on, mutta se kaipaisi vähintäänkin jotain pientä tuunausta. Ideana olisikin päällystää tasot marmorikuvioisella dc-fix sisustusmuovilla ja mahdollisesti spraymaalata metalliset osat mustiksi. 

Miltäs kuullostaa? Valitaanko käytännöllisempi vai kauniimpi? 
Itse kallistun tällä hetkellä ehkä hieman enemmän tuon edullisemman ja luultavasti käytännöllisemmän puolelle, mutta silti tuo toinenkin vaihtoehto ihastuttaa sen verran, että on tosi vaikea päättää!

4 kommenttia:

 1. Oi, tuo Morris on kyllä hieno! Yksinkertaisen kaunis. Itse kallistuisin siihen, mutta molemmissa tosiaankin hyvät puolet. Onkohan tuo ikean kärry kuitenkin vähän rimpula? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä ! Olen samaa mieltä...Mutta mitä nyt kävin testaamassa tuota ikean kärryä niin aika tukevalta vaikuttaa, ihme kyllä :D Että sen hinta-laatu suhde sinällään houkuttelee

   Poista
 2. https://fi.pinterest.com/pin/467811480021878311/ tämä on mun lemppari jos itsellä olisi käyttöä tarjoiluvaunulle (: mutta ehdottomasti tuo edullisempi ikean kärry siitä saa maalilla ja dc fixillä juuri oman näköisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Kati! Toi on kyllä tosi hyvä vaihtoehto, mutta meiltä löytyy tuo kärry jo kylppäristä ;) Se on kyllä näppärä ja muuntuu moneen käyttöön ! Itseasiassa päädyttiin nyt tuohon edullisempaan ikean tarjouluvaunuun, vielä sitä pitää vähän tuunailla :)

   Poista