lauantai 19. syyskuuta 2015

HOME DETAILS


Muutamia pieniä sisustusjuttuja tänne kotiin on viimeaikoina hankittu, mutta ne isoimmat ja tärkeimmät puuttuu edelleen...Tässä on suoraan sanottuna iskenyt valinnan vaikeus ruokapöydän suhteen ja tällä hetkellä ajatus olisi väsätä se itse. Joku kuitenkin olisi mahdollisimman pian saatava! Pari kivaa sohva vaihtoehtoa on onneksi löytynyt, mutta sen hankkiminen ei ole vielä mahdollista.

Mitä näihin pieniin ostoksiin tulee, niin ne ovat olleet onnistuneita. Hyllylle on saatu vähän lisää tavaraa, kuten  Ikeasta hommattu pieni puukori sekä muratti Sinnerlig ruukussa. Työpöydälle puolestaan päätyi musta metallikori pienten toimistotavaroiden säilytykseen. Tämä ihanuus löytyi Sokoksen House Doctor mallistosta. 

Sohvatyynyissä ollaan palattu takaisin mustavalkoiseen ja uusimpana kuvissa näkyvä graafinen tyynynpäällinen H&M Homesta. Parvekkeelle mitään uutta näin talvea vasten ei ole hommattu eikä aiota, mutta pallovalot pääsivät päätyseinälle roikkumaan, tuomaan tunnelmaa syysiltoihin :-) Tälläistä piensisustamista tällä kertaa!

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia taas kerran ! Tänään pyörittelin ihan samaa tyynyä hyppysissäni H&M-homella. Pelottavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti !! ja katos vaa, hyvä maku meillä molemmilla ;)

      Poista