torstai 16. huhtikuuta 2015

FOOD & WINE

Tätä menoa tämä blogi muuttuu kohta ruokablogiksi...mutta halusin tulla jakamaan muutamat kuvat viime lauantain päivällisestä. Kerrankin panostettiin kunnolla ja tehtiin vähän spesiaalimpaa ruokaa (johtuu ehkä myös siitä että anoppi oli kylässä). Menuun kuului siis  raikasta salaattia, valkosipulikermaperunoita, sisäfilettä, hollandaisekastiketta, pekoniparsaa, sekä tietysti valkkaria! Olin jo jonkun aikaa himoinnut tuota tankoparsaa nyt kun sitä on kauppoihin ilmestynyt ja se oli juuri niin hyvää kun muistinkin. Vielä kun pääsisi uunissa paistamisen sijasta grillaamaan. Siispä kesää odotellessa! photo SAM_1888.jpg  photo SAM_1883-horz.jpg  photo SAM_1886.jpg

2 kommenttia:

  1. Näyttää todella herkulliselta! Itselle ei ole koskaan tullut mieleen, että parsan voisi kääriä pekonilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja herkullista myös oli ! :D ja suosittelen kyllä kokeilemaan pekoniparsaa, toimii!

      Poista